Produkt

1. Hvordan bruger jeg Moldit?

Du kan se, hvordan du bruger Moldit her. Vi vedlægger også et hæfte med instruktioner i alle ordrer.

2. Brænder jeg mig selv, når jeg rører Moldit efter opvarmning i kogende vand?

Plast har ikke den samme varmekapacitet som vandet har, og det afgiver derfor ikke varme ud på samme måde. Derfor vil du ikke brænde dig selv på Moldit. Men sørg for at lade vandet strømme væk Moldit, før brug.

3. Hvad binder sig til Moldit?

Moldit binder sig til de fleste plasttyper. Moldit vil ikke binde sig til glas, træ, metal, keramiske overflader, porcelæn og meget mere. Vi anbefaler ikke at opvarme Moldit i en plastikskål, da det kan binde sig til bunden af skålen. Hvis du ved et uheld sætter Moldit på noget, du ikke vil have, så vent til det køler ned. Normalt vil det give slip på de fleste overflader igen.

4. Er Moldit virkelig biologisk nedbrydeligt?

Ja det er det virkelig. Moldit består af en bionedbrydelig polyester med navnet Polycaprolacton. Moldit nedbrydes af naturlige bakterier der forekommer i naturen. Det er naturligvis godt for miljøet, da plast tilbage i naturen er et stort problem. Det betyder også, at vi ikke anbefaler, at du bruger Moldit til at lave ting til haven, som f.eks. En kompostbeholder.

Sikkerhed

1. Hvor gammel skal du være for at bruge Moldit?

Vi anbefaler Moldit til børn fra 7 år og derover. Børn fra 7-12 år skal bruge produktet i selskab med en voksen.

2. Kan jeg bruge Moldit i et akvarium?

Ja du kan. Moldit er ikke skadeligt for det ellers meget følsomme miljø i et akvarium. Vær opmærksom på, at Moldit vil blive nedbrudt over tid, i et akvarium.

3. Moldit er på nogen måde skadeligt?

Typen af plastik Moldit består af er blevet testet flere gange, og ingen test har vist det mindste tegn på at være skadeligt for mennesker.

4. Hvad hvis jeg putter Moldit i munden?

Vi anbefaler ikke det, da der kan være risiko for kvælning. Men der er ikke noget skadeligt i Moldit. Så du kunne bruge den til at lave hugtænder eller andre ting uden at være bekymret for at det er skadeligt.

Levering

1.Hvor meget betaler jeg for forsendelse?

Vi har en fast lav forsendelsesomkostning på alle ordrer, så du skal kun betale i mellem 29-49kr i fragt alt efter hvilket land du bor i.

2. Leverer I til alle lande?

Vi leverer til de fleste europæiske lande. Hvis dit land ikke er på listen under check-out, bedes du kontakte os, og vi vil alligevel forsøge at levere din pakke til dig.

3. Hvilke leveringsmuligheder har jeg?

Du kan enten vælge at sende din pakke til en pakkeshop i nærheden af dig eller få leveret til en virksomhedsadresse, for eksempel det sted, du arbejder.

4. Hvor lang leveringstid er der normalt?

Leveringstiden er typisk 3-7 dage. Bestil din pakke inden kl. 12.00. så sender vi det samme dag.

Betaling

1. Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Du kan betale online med kreditkort (VISA, VISA Electron, VISA Dankort, Mastercard, American Express).

2. Kan jeg få rabat, hvis jeg køber i større mængder?

Ja du kan. Kontakt os her, hvis du vil købe 5 kg eller mere. Store bestillinger får store rabatter.

Returnering

1. Kan jeg returnere produktet, hvis jeg fortryder mit køb?

Ja. Produktet skal være i originalemballagen og forseglingen må ikke brydes. Retur fragt betales af køber. Pakken skal sendes til: Søgårdsvænge 9B, 5700 Svendborg.
Når vi har modtaget pakken i ubrudt stand, vil vi tilbagebetale det betalte beløb.

2. Min pakke er blevet beskadiget under forsendelsen. Hvad skal jeg gøre?

Vi gør vores bedste for at sikre, at din pakke leveres med omhu. Skulle din pakke blive beskadiget under transport, vil vi selvfølgelig sørge for, at du får en ny gratis.

Andre spørgsmål?

Du kan altid sende os en mail

Har du et spørgsmål, som vi ikke har besvaret ovenfor? Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på support@molditworld.com eller via kontaktformularen på vores kontaktside. Vi bestræber os på altid at svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt. Også aften og weekender.