FAQ

Produkt

Hvordan bruger jeg Moldit?

Du kan se hvordan du bruger Moldit her. Vi vedlægger også en folder med instruktioner i alle ordrer.

Hvad binder Moldit til?

Moldit binder til de fleste typer plastik. Moldit binder ikke til glas, træ, metal, keramiske overflader, porcelæn med mere. Vi fraråder at opvarme Moldit i en plastikskål, da det muligvis vil binde sig til bunden af bøtten. Hvis du ved et uheld kommer til at binde Moldit, til noget du ikke ønskede, så vent til det køler ned. Så slipper det nemlig de fleste overflader igen.

Brænder man sig ikke, når man opvarmer Moldit i kogende vand?

Plastik har ikke den samme varmekapacitet som vand har, og afgiver derfor ikke varme på samme måde. Du vil derfor ikke brænde dig på Moldit. Sørg for at lade vandet dryppe af Moldit, inden brug.

Er Moldit virkelig bionedbrydeligt?

a det er det. Moldit består af en bionedbrydelig polyester ved navn Polycaprolactone. Moldit nedbrydes af naturlige forekomster af bakterier i naturen. Det er selvfølgelig godt for miljøet, da plastik efterladt i naturen er et stort problem. Det betyder også at vi fraråder at du bruger Moldit til ting til haven, som f.eks. en kompostbeholder.

Sikkerhed

Hvor gammel skal man være for at bruge Moldit?

Vi anbefaler Moldit til børn fra 7 år og opefter. Børn fra 7-12 år bør bruge produktet i selskab med en voksen.

Er Moldit på nogen måde skadeligt?

Den type plastik Moldit består af, er blevet testet adskillige gange, og ingen tests har vist det mindste tegn på at være skadeligt for personer.

Kan jeg bruge Moldit i et akvarium?


Ja det kan du godt. Moldit er ikke skadeligt, for det ellers følsomme miljø i et akvarie. Vær dog opmærksom på, at Moldit vil blive nedbrudt over tid, i et akvarie.

Må man tage Moldit i munden?

Som udgangspunkt anbefaler vi det ikke, da der kan være risiko for kvælning. Men der er intet i vejen for at lave hugtænder eller lignende ud af Moldit.

Levering

Hvor meget betaler jeg i fragt?

Vi har en fast lav fragtpris på 29kr. På alle bestillinger over 350kr. er der gratis fragt.

Hvilke leveringsmuligheder har jeg?

Du kan enten vælge at få leveret din pakke til en pakkeshop nær dig, eller leveret med omdeling til en virksomhedsadresse.

Hvor leverer i til?

Vi leverer som udgangspunkt til alle lande og steder. Vær dog opmærksom på at de gældende handelsbetingelser og fragtpriser kun gælder til Danmark. Kontakt os her, hvis du vil forespørge på levering til et andet land end Danmark.

Hvor lang tid tager levering?

Leveringstiden er typisk 1-2 dage. Bestil din pakke inden kl. 13, så afsender vi den samme dag.

Betaling

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Du kan betale online med kreditkort (VISA, VISA Electron, VISA Dankort, Mastercard, American Express).

Kan jeg få rabat hvis jeg køber i større mængder?

Ja, det kan du godt. Kontakt os venligst her hvis du ønsker at købe 2 kg eller mere. Store ordrer får store rabatter.

Returnering

Kan jeg returnere produktet hvis jeg fortryder mit køb?

Ja det kan du godt. Produktet skal være i dets originale emballage og forseglingen må ikke være brudt. Returfragten betales af køber. Pakken skal sendes til: Søgårdsvænge 9B, 5700 Svendborg. Når vi har modtaget pakken i ubrudt stand, vil vi tilbageføre dit betalte beløb.

Min pakke er blevet beskadiget under forsendelsen. Hvad gør jeg?

Vi gør vores bedste for at sørge for at din pakke kommer sikkert frem. Skulle din pakke alligevel være blevet beskadiget under transport, så sørger vi selvfølgelig for, at du får en ny uden beregning.

Andre spørgsmål?

Du kan altid sende os en e-mail

Har du et spørgsmål vi ikke har besvaret ovenfor? Så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på support@molditworld.com eller via kontakt formularen på vores kontaktside. Vi bestræber os altid på, at svare på alle henvendelser, hurtigst muligt. Også aften og weekender.