PLASTIK DU KAN FORME.

Kom Moldit i opvarmet vand, og de hårde kugler vil transformere sig til en samlet blød masse. Tag det op i hånden, og så er det tid til at forme, bygge, reparere, DIY’e eller skabe lige det du vil. Du har typisk 30 sekunder til et par minutter at forme det i. Kom det tilbage i det varme vand hvis det bliver for hårdt, og form videre derefter.

MOLDIT ER VERDENS SEJESTE PLASTIK.

Moldit er et super sjovt og nyt produkt, designet til brug af både kreative sjæle, hobbyentusiaster og alle os der elsker at koble af en gang i mellem. Det er et af verdens mest alsidige hobbyprodukter, som både kan være blødt som modellervoks, og samtidig ligeså hårdt som almindelig plastik.
Moldits helt unikke egenskaber, har gjort det til en populær favorit hos mange. Her taler vi alt lige fra kloge ingeniører, passionerede hobbyister og børnefamilier.
Mangler du idéer til hvad du kan lave i Moldit? Klik HER og find en masse inspiration.

INTERESSERET? PRØV MOLDIT I DAG!

black-pellets-960px

GRATIS LEVERING!

MOLDIT’S FANTASTISKE EGENSKABER

Bionedbrydeligt

I HARMONI MED NATUREN

Moldit er fremstillet af en fuldt ud bionedbrydelig plastik. I visse tilfælde er nedbrydningstiden helt nede på 45 dage. Det er fedt for miljøet, men betyder også at Moldit har visse begrænsninger. F.eks. bør du ikke lave en potteplante ud af Moldit.

Holdbart

SUPER STÆRKT MATERIALE

Har du allerede haft fornøjelsen af at prøve Moldit, så ved du hvor hårdt det bliver, når det størkner. Faktisk kan du slå på det med en hammer, uden at det går i stykker. Det betyder også at du kan lave brugbare ting ud af det, i modsætning til f.eks. klassisk modellervoks.

Genanvendeligt

GENBRUG SÅ OFTE DU VIL

Den måske allermest unikke egenskab ved Moldit er, at det kan genanvendes et uendeligt antal gange. Derfor er der også et markant mindre spild, når du bruger produktet. Vær opmærksom på at farverne mixer sammen, når du genopvarmer Moldit.

Non-Toxic

Ingen skadelige stoffer

Vi kan glæde alle de bekymrede forældre med, at Moldit er fuldstændig fri for skadelige stoffer. Moldit har bestået alle tests der er fremsat af Den Europæiske Union, og er derfor fuldstændig fri for phthalater og andre skadelige stoffer.

Simpelt

KOM I GANG PÅ FÅ MINUTTER

Det er super simpelt at komme i gang med Moldit. Det eneste du skal bruge er Moldit og en skål med opvarmet vand. På få minutter kan du lave din kreative idé om til et fysisk projekt. Moldit sviner ikke, og farven smitter heller ikke af.

Alsidigt

KAN BRUGES TIL ALVERDENS TING

Der findes mange ting du kan bruge Moldit til. Faktisk mange flere end du måske lige tror. Dette kan være alt lige fra figurer, reparationer, legetøj, værktøj, prototyper, nøgleringe, pynt, DIY-projekter, udklædning, rekvisitter, afstøbninger og meget andet.

Holdbarhed

Opbevarer du Moldit i dets originale emballage, har det ikke nogen udløbsdato.
Færdigformede projekter holder som minimum i 10 år, så længe du undgår det kommer i direkte kontakt med naturen (jord, skovbund etc.).

Fødevaresikkerhed

Vi arbejder på at få Moldit godkendt til kontakt med fødevarer. Tænk på hvor mange sjove ting man kunne lave (ispinde, sugerør, bestik etc.).
Både plastikken og farverne vi bruger er hver for sig godkendt til fødevarer, men for at kunne kalde det fødevaregodkendt, skal det testes som en samlet enhed også. Vi håber og tror på at vi også snart får disse tests godkendt. Indtil da må du væbne dig med tålmodighed.

Moldit som legetøj

Moldit er på papiret ikke et legetøj. Det er et hobby produkt. Moldit har dog gennemgået og bestået alle de samme tests som legetøj skal, og du skal derfor ikke have nogen betænkeligheder ved at lade dit barn bruge Moldit.